Mást is zaklattak mostanság mobilon az alábbi számról: +36181478**?
Egy csávó mikor már a 600. reklám sms-t kapta egy cégtől és elpattant nála a cérna, ezt írta vissza: Még egy ilyet kapok és megb@szom anyádat a ravatalon!" Erre jött egy válasz: "Ön sikeresen leiratkozott hírlevelünkről"
Utána többet nem keresték :D Szerintem te is csináld ezt :D
Nekem valami bambuszzoknit akartak eladni.
Mondom nem hordok zoknit.
Erre azt mondja, ezt nem hiszem el uram és lerakta.
Az a cinkes az egészben, hogy ketten tudják a számot, maga a Voda, meg a Moneybookers... Szóval a vodafone szarjon sünt.
nyáron én is telefonos értékesítéssel foglalkoztam, egy napot:D mindegy milyen munka alapon járogattam állásinterjúkra diákként és pont egy ilyen értékesítő céghez felvettek. Betanuláskor megtanultuk, hogy milyen érveket kell felhozni egy- egy termékkel kapcsolatban, majd jött az élő telefonálás. Szépen próbáltam rábeszélni mindenkit minden sz***t, majd egy óra után kihívnak az irodába. Egy óra próbaidőt adtak, ha nem adok el semmit akkor nem is kellek, magyarázat: nem vagyok elég rámenős, itt kiabálni kell az ügyfelekkel, nem számít a szép beszéd mert akkor rámcsapják a telefont, és az életben semmit sem fogok elérni, ha ezt nem tudom megcsinálni, mert ez pofon egyszerű. :D
Köszönöm, ebből nem kérek. Az emberek megalázása, a kiabálás nem az én stílusom. Ezzel elmondtam mindent....
22L
Én is bosszankodom, különösen, ha nagyon alkalmatlan időben hínak. Többnyire elhatározom, hogy legközelebb megszívatom a hívót, de aztán inkább udvariasan elutasítom. Sajnálom, aki olyan helyzetben van, hogy ezt kell csinálnia; bár mivel nincs üzlet, valószínűleg nem is keres rajtam. De legalább nem bántom.
Ráadásul a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kéretlen elektronikus hirdetésről szóló jogszabály ismertetője szerint "Nem tartozik viszont az elektronikus hirdetések közé a hanghívás útján, telefonon közölt hirdetés akkor sem, ha tartalma alapján a fenti kategóriák egyikébe tartozna."
nekem késeket adtak volna teljesen ingyen, csak a pkt kellett volna fizetnem. megmondtam,hogy NEM ÉRDEKEL,és mivel nem akarta megérteni,leraktam a telefont. utána még vagy 5ször felhívott,de nem veszem fel többet.
én csak a nagyszüleimet sajnálom. vidéki emberek,jószándékúak,és bármit be lehet mesélni nekik.:/
de a legtobb ember szerintem tudja,hogy ez miféle ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!