Sehogy nem tudom használni a Google Maps-et a telefonomon, ha nem akarom bekapcsolni a netet, és nem lesz wifi?
Figyelt kérdés
Külföldre megyek, nem akarok milliós telefonszámlát, ezért nem fogok bekapcsolni a netet rajta, viszont ott sincs mindenhol wifi, szóval ez sem opció. Papírtérképet már nincs időm venni, és nyomtatni sem tudok.
Csak azért kérdezem, mert múltkor meg tudtam nyitni internet nélkül is, most meg azt írja hogy működő adatkapcsolatra van szükség a megnyitáshoz. Nincs esetleg valami ilyesmi beállítás? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de most fontos.
2013. jan. 15. 14:18
1/9 anonim válasza:
Milyen telefon? Én pl csak úgy tudom beállítani hogy ne hálózatról menjen hanem wifiről és akkor nem jelenik meg a számlán.
3/9 A kérdező kommentje:
Sony Xperia J.
2013. jan. 15. 14:33
4/9 anonim válasza:
Akkor is kell. (A múltkor valszeg wifi-n voltál, és azért működött.)
5/9 anonim válasza:
tölts le egy offline navit és megoldva a gond.
6/9 Golan Trevize válasza:
"Papírtérképet már nincs időm venni,"
Minden benzinkúton lehet kapni az adott országhoz friss, papíralapú térképet.
Vagy, mint írták, töltesz le egy offline navit.
7/9 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell?
2013. jan. 15. 14:59
8/9 anonim válasza:
rákeresel a google-ban pl.: igo android
de ha play-ben is találhatsz offline térképet
bár nem tudom hová mész.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, letöltöttem ezt, és tök jó kis térkép, bár egy kicsit lassú, de az nem gond.
2013. jan. 15. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!