Nokia lumia 900-as telefon kártyafüggetlenül mit ír ki kezdőképernyőn?
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy a mai napon vásároltam a mobilplázától egy nokia lumia 900-ast. Ami állítólag független lenne. És amikor bekapcsolom, akkor a készülék kezdőképernyőjén a vodafone jel jelenik meg. Arra lennék kíváncsi, hogy aki független lumiát vett, annak mit volt a kezdőképernyője? Felhívtem az üzletett, azt mondták, rakjak bele egy másik simet, mert 100%-hogy független a készülék. Bele raktam egy t-mobilost. El is fogadta. De nekem ez kicsit fura, hogy egy független készülékben ott van a vodafone jel kezdéskor.
Örülnék a véleményeteknek.
Ja és próbáltam egy telefon számot keresni a nokia oldalán, de egy darabot se találtam. Aki tud, annak nagyon örülnék ha leírná. Hogy azért mégis a gyártónál érdeklődje-e probléma felöl. Igaz a t-mobilos kártyámat elfogadja. De ez engem mégis zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!