Steven13 kérdése:
Pocket minecraft editiion v0.5. 0 verzió mért nem működik? A többi alul
Figyelt kérdés
Szükséges:
Android OS 2.1+
az én telefonomon az én androidom (buildszám) 2.1.1.A.0.6 és nem működik milehet a baj?
2013. jan. 14. 21:23
1/8 A kérdező kommentje:
xperia x8 amúgy
2013. jan. 14. 21:25
2/8 anonim válasza:
"2.1.1.A.0.6" Ez a buildszám nem az android verzió,de itt lényegtelen mivel 2.1-esed van,gondolom valami ősrégi X8,X10 mini(pro). Itt nem az android verzió dönt hanem a hardver.
Mivel ebben egy elavult ARmv6-os 600 Mhz-s proci van ezért biztos hogy nem indul el.+akkor még kevés RAM
6/8 anonim válasza:
"Ide Arm 11 van írva"
És? Az Arm 11 teljesen más.Most nem arról volt szó....
Nem fog futni a minecraft akármilyen főzőtt ROM-mal próbálkozol. Gyenge a telód,ennyi.
7/8 daniL válasza:
tul gyenge a teló..nekem is az van!! de neked a régebbiek müködnek??? mert akkor légyszi írjál egy linket mert nagyon kéne nekem is!! még jó a 0.1.0 is!!
8/8 anonim válasza:
Tökmindegy milyen verzió,gyenge a telód vegyél jobban,csak ezt tudom mondani...........
Esetleg itt próbálkozhatsz a "lebutított verziókkal": [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!