Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szaggat ennyire?

Miért szaggat ennyire?

Figyelt kérdés
Telenor ot S - em van. Minden jàték még az ilyen alapok h cs portable, survival run, meg még a pou is jàték közben. Nagyon dicsérték ezt a telót én 3 napja vettem de màr kezdem bànni. Amikor meglett véve màr kerülten vettem ezis érdeies volt.
2013. jan. 14. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Launcher mi van rajta?
2013. jan. 14. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Kezdõ androidos vagyok annyit tudok mondani erre h 4.0.4 es android van rajta telenortol igy jött ki gyàrilag én nem bàntottam azóta
2013. jan. 14. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:

A kezdőképernyő mi?

3d-s vagy sima?

2013. jan. 14. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Tecsík hülye vagy... Lehet hogy én megkaptam a telefonom akkor még nem tudtam mi az a launcher de nem kevertem az op rendszerrel Minek neked ilyen trlefon? A launcher egyébként az amin az ikonok és a widgetek vannak amikor bekapcsolod a telefont oda tesz ki
2013. jan. 14. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Sima nem a 3d s kezelőfelület. A launcher tudom mi, csak azt nem tudom megnézni hogy milyen a fajtàja
2013. jan. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!