Másnak is van problémája a Motorola DEFY wifi stabilitásával?
Figyelt kérdés
Nem az a bajom,hogy nem tud csatlakozni,hanem eldobja a jelet, újracsatlakozik, stb. Teszi ezt akkor is ha csak pár méterre vagyok az adótól. A laptop viszont stabilan fent van, nem szakadozik, szóval úgytűnik nem a wifi routernek van baja.2013. jan. 14. 17:03
1/3 anonim válasza:
Az enyém az 20 méterről csinálja ezt mikor 2 házfalon kell átmenni a jelnek. Szóval nincs problémája.
2/3 Saffet válasza:
Nekem sosem volt baja a wifinek... Frissítés nincs hozzá ( love MotoBlur), de rá lehet oktojálni az Ice Cream Sandwichet, egy ügyesebb gsmes 2 óra alatt megoldja és azzal már nincsenek gondok a wifivel.. de lehet, hogy hardver probléma...
3/3 anonim válasza:
nekem is ez a gondom. Meg az, hogy tudom h van wifi (itthon), jelszo is elmentve, de nem mindig talalja. Az elmentett halozatok kozott kell megkeresni es ugy ra csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!