Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 6300 szerintetek milyen?

Nokia 6300 szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
Foleg azok valaszoljanak akiknek mar van ilyen telefonjuk. En most szeretnek vasarolni.
2009. aug. 29. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó telefon.Okos,jól néz ki...Kell ennél több??

Sajna 3 hete ellopták tőlem:(

2009. aug. 29. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia nekem volt nokia 6300ám és 6300i-m is és Sztem Nokia 6300i-t vegyél nem sokkal drágább viszont több a belső memóriája és van benne Wlan-is
2009. aug. 29. 10:35
 3/8 anonim válasza:
Nekem is az van,és fél évig nagyon jó volt,de már nem lehet bele fülhallgatót tenni,mert nem fogadja. Eddig hármat vettem hozzá,és egyik se jó. Barátnőmnek is ilyen volt,és az övének is ez a baja. De ezt leszámítva nagyon jó telefon.
2009. aug. 29. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon ajánlom a telót! Megbízható nekem nem volt olyan problémám mint az előttem szólónak, de ha van egy több pénzed vagy tmobilnál veszed akkor ajánlanám a 6700-át! Ezt olvasd el [link] .

Sok sikert a vásárláshoz! Remélem tudtam segíteni.

2009. aug. 29. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem is volt de fél év után eltünt belöle a számológép és nekem se érzékelte a fülest szal nem jött be de már 1 éve e51em van és azt csak ajánlani tudom
2009. aug. 29. 11:24
 6/8 anonim válasza:

Nekem is ilyen van, és nagyon szeretem!

A baj az, hogy kicsi a belső memóriája(8MB), így memóriakártya nélkül szinte semmit sem lehet vele csinálni. Valamint ha telefonálok, a hangszórója nagyon halk, ha van egy is hangzavar, már nem is lehet hallani/érteni mint mondanak, és ezt a problémát már mástól is hallottam. Viszont ha zenét hallgatok vele, az jó hangosan szól, nekem a fülhallgatóval sincs problémám. Valamint ahhoz képest, hogy csak 2Mpx, nagyon jó képet csinál! A menürendszere is könnyen kezelhető. És persze az sem utolsó szempont, hogy jól néz ki!

2009. aug. 29. 11:27
 7/8 anonim válasza:

most kaptam kb. 1 hete

nagyon jó :)

2010. jan. 6. 18:13
 8/8 anonim válasza:
Nagyon jó kis telefon. Szinte kinyírhatatlan nekem nagyon sokat kibírt már. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek
2010. jún. 10. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!