A KÁRTYÁS T-Mobilnál van még ingyenes Facebookozási lehetőség? Ha igen, akkor mit és hogy kell beállítani, hogy biztos ne szedjen le pénzt? (Természetesen NEM lépek rá Facebook-on kívülre mutató linkekre)
Szia!
Nézd meg a honlapjukon:
Kérdezd meg az ügyintézőt, ő be is kapcsolja neked, és elmagyarázza, mit kell csinálni.
Azt hiszem, a NetStart üzenetet kell elküldeni valamelyik számra/majd a csajszi megmondja/.
15 Ft egyenleggel rendelkezni kell mindenképpen.
"+NETSTART a 1430ra és már be is van kapcsolva."
Ez esetben vonnak le havidíjat?
Vagy fogyasztás alapján számlázzák? - Tehát ha nem netezek, vagy csak az ingyenes Facebookot használom, és azon kívül nem megyek, akkor nem vonnak semmit?
Köszönöm a választ! :)
Nem percenként van. Nekem először mikor bekapcsoltam valamiért nem működött 1x13ft. Utána állítgattam megint nem lett jó ismét 13ft. Aztán csináltam egy visszaállítást a gyári beállításokra atelefonon és azóta a zero.facebook ingyenes. Napi többször is felmegyek nem fogy a pénz. Valamelyik nap egész nap fent voltam le se léptem akkor se vett le pénzt.
Akkor vesz le pénzt ha valami külső linket vagy képet nézel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!