Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Közületek hívott már ugyanez...

Közületek hívott már ugyanez vagy hasonló szám? : +21624398078 miféle szám lehet ez?

Figyelt kérdés
Pár napja hívott, fel is vettem, nem láttam, hogy milyen szám, és utána nem szólt bele csak háttérzajt lehetett hallani, mintha franciául beszélt volna. 8 mp után letettem gyorsan, nyilván nem hívtam vissza. Lehet, hogy ez árthat a telefonszámlámnak?? Előre is köszi!

2013. jan. 13. 12:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan igazam van. Csak egy példa:

[link]

"Ismeretlen nemzetközi számról hívtak. Kell ezért fizetnem?

Az ilyen eredetű hívások már ismertek előttünk. Különböző internetes oldalakon is terjednek olyan hírek, miszerint bizonyos hívások fogadása során a hívott fél számláján kimagasló számlaforgalom jelentkezhet. A hívás esetleges fogadásával azonban számlaforgalom nem keletkezik. Az egyes esetek kapcsán felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy ha ismeretlen külföldi számról kapnak hívást, ne hívják vissza.

A Telenor hálózatából nemzetközi irányba indított hívások során a mindenkori díjszabásban rögzített, a célország szerinti nemzetközi hívás díját számlázza ki ügyfeleinek, tekintettel arra, hogy a Telenor nem rendelkezik információval arról, hogy az adott külföldi hívószám a honos országban emelt díjas vagy normál hívás díjas szolgáltatáshoz kapcsolt hívószám-e. Így nem fordulhat elő, hogy egy külföldi szám hívásakor az adott számhoz tartozó országba irányuló hívás előre meghatározott díjánál magasabb díjat számlázna ki a Telenor ügyfeleinek."

Aki kételkedik, a saját szolgáltatójának díjszabásában ezt ugyanúgy megkeresheti, ezt már had ne nekem kelljen...

2013. jan. 13. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!