Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hill climbing racing ezt hogy...

Hill climbing racing ezt hogy kell irányítani?

Figyelt kérdés
androidos játék, de nem tudok elsö pályánál tovább jutni mindig fejreáll a kocsi. Most ezt a telefon mozgatásával kéne vagy csak a 2 pedállal?
2013. jan. 13. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak a két pedállal.Ha fejre akar állni akkor nyomd egy kicsit féket vagy alapvetően ne nyomd tövig a gázt.
2013. jan. 13. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
ha a levegőbe vagy akkor ha a gázt nyomod akkor a kocsi elejét emeli ha a féket akkor a hátulját. egyébként nemtudsz továbbjutni az első pályán mert sosincs vége.
2013. jan. 13. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

2 pedállal, majd rájössz hogyan vele, ha játszol. :)

Számítógépre való verziója nincsen ennek a játéknak amúgy? Telefonon megvan, marha jó csak a telóm hamar kimerül. Gépre is jó volna. :D

2013. jan. 21. 00:11
 4/4 anonim válasza:
tudna nekem vki segíteni, hogy xperia x8-ra, hogy lehetne rárakni ezt a játékot? google play-en nem tudom letölteni, mert azt írja, hogy nem kompatibilis, android marketen meg nincs fent.olvastam már, hogy többen is játszanak x8-on ezzel a játékkal, szóval kompatibilis, csak telómat nem ismeri fel a g.p. v nemtudom.
2013. márc. 21. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!