Miért írja ki azt a nokia 5800. m, hogy a fájltipus nem támogatot mikor valamit telepíteni akarok? Hogyan kell telepíteni?
Figyelt kérdés
v60 op rendsz. Hogyan kell telepíteni? Csak letöltöm és rákattintok nem?2013. jan. 12. 22:44
11/18 anonim válasza:
Próbálkozz tölts nyugottan bármit a nokiaprogramok.hu ról de jól nézd meg hogy milyen fájl milyen verzió nem-e kell szigózni''és hogy ne tegyél kárt a telódba.Én az első symbian telómat 1.5 év után kinyirtam mert rossz programot tettem fel+még virust kaptam.
12/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem gondoltam volna,hogy árthat nekik ilyen. Lassan elégedett lennék ha találnék egy olyan zenelejátszót amivel ha megnyitok a fájlkezelőben egy számot tudjak lépni, mert ez a gyárival nem lehetséges.
2013. jan. 16. 10:57
13/18 anonim válasza:
Powermp3.sisx 1.14-es verzót tölsd le.Ezzel egy kicsit jobban is szól a teló ezt használom én is,bár angol nyelvü.Ha magyar kell akkor az 1.16-os tölsd le.
14/18 anonim válasza:
A zenék közt akarsz tovább menni amikor a fájlkezelőből nyitod meg?Ez mire kell neked?
15/18 A kérdező kommentje:
Megnyitom pl. Az E kártyát és azon belül egy mappát amibe mp3 van és ott nyitom meg a számot, de nem játsza sorba.
2013. jan. 16. 15:43
16/18 anonim válasza:
Tölts le egy xplore.1.58-at ez jó fájl kezelő csak ne piszkálj a telefon memóriájába(C mappa)
17/18 A kérdező kommentje:
hogyan érted, h ne piszkáljak? Oda mentem le, ott nyitom meg. Nem?
2013. jan. 16. 17:19
18/18 anonim válasza:
ments mindent a mem... kártyára.(hogy nepiszkálj ugy értettem ott ne helyezges semmit ne törölj és ne telepits csak ha nem vagy biztos benne hogy mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!