Melyik a jobb?
Már bicsánat, te telefonszakértő, de hiába az ios jobban van optimalizálva, meg minden, a z-nek annyival erősebb a hardvere, hogy még így is gyorsabb lesz. Ezzel kb azt mondod, hogy az iphone 3gs mondjuk jobb akármelyik androidosnál, mert ios van rajta.
És ahogy előttem mondták, az ios-nak is megvannak a maga hátrányai, és az androidnak az előnyri. Az operációs rendszeren kívül meg a z szintén minden téren jobb, és már bocsánat, de a z 160-170000-ről fog rajtolni, ami kapásból olcsóbb a 180000-es iphone-nál...
Huhuhú :D
1. nem mondtam, hogy a 3GS jó telefon (már elavult)
2. a Z nem erősebb, akármilyen hardware legyen, de igazából nemnagyon van sebességbeli különbság.
3. azért nem jobb az, hogy Micro SD-n van, mert az lassab (ezzel nem veszekedhetek :D)
4. 48GB tárhely nem túl sok, nekem a 64GB alig elé, és ezzel nem csak én vagyok így.
5. Nem mondtam, hogy az iPhone jobb (mondjuk a design-ja jobban tetszik), csak azt, hogy ízlések és pofonok
6. Megvannak az Android előnyei, ezt nem vitatom, de nem az, hogy gyors.
"5. Nem mondtam, hogy az iPhone jobb (mondjuk a design-ja jobban tetszik), csak azt, hogy ízlések és pofonok"
Érdekes, pedig azért vitázól velünk állandóan h jobb meg gyorsabb, de azt ajánlom inkább ne szólalj meg, mert ezzel a nagy ájfon fanoskodástól saját magadat járatod le.
Még amivel kiegészíteném a monda dóm:
Az egy dolog hogy te (meg még páran) nem fértek el 64GB tárhelyen, de nem mindenki szemeteli tele a telót minden hülyeséggel + 200 app-al. A memkártya azért jobb mert ha ájfon mondjuk tönkremegy b@szhatod a 64 GB-odat mert veszett minden adatod, viszont ha mondjuk egy kártyás teló megy tönkre( bár a Z elég strapabíró, iphone fail) akkor az adatok megmaradnak a kártyán; vagy csak egyszerüen áttudod tenni a kártyát egyikbôl a másikba és máris áthelyeztél 32GB-t. Egy class 10-es kártyánál már nem annyira érezhetô a lassabb átvitel.(Tapasztalatból: class 4es karira is raktam órás Hd felvételt és seperc alatt rárakta pedig a telóm nm valami csúcs. Az imént aztmondtad hogy attól mert gyorsabb nem biztos hogy jobb egy teló; ez elég érdekes érvelés azután hogy állandóan azzal vitatkoztál hogy azért jobb az ifon/ios mert gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!