Samsung Galaxy Mini szoftverfrissítés?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy Samsung Galaxy Minire nem jön ki a 4.1es szoftver. Ha ez Igaz tudnátok mondani valami jobb szoftvert a mostaninál,és nem is veszélyes? (T-mobile-os vagyok) És légyszives írjátok le ,hogy hogy kell feltelepíteni a szoftvert, és az adataim se vesszenek el. Vagy ha beviszem szervizbe ott tudnak rakni rá valami jobb szoftvert ami elbír jobb játékokat is?2013. jan. 12. 21:16
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán mi a mostani verzió rajta? Mert 2.3.6 az utolsó hivatalos frissítés rá. 4.1-et meg persze, hogy nem kap. Régi és elavult modell.
Főzött romot meg úgy nem fogsz tudni feltenni, hogy el ne vesszenek az adataid. Előbb azokat le kellene majd menteni.
2/3 A kérdező kommentje:
2.3.4.-es android van rajta. 2.3.6ot honnan szedted le?
2013. jan. 13. 10:20
3/3 anonim válasza:
Én sehonnan. A samfirmware-ról le lehet szedni és odinnal feltenni vagy megpróbálod kiesnek keresztül frissíteni
Mondjuk túl sok mindennel úgy se több az a rendszer. A jobb játékok akkor se fognak elfutni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!