Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kapcsol ki magától néha...

Miért kapcsol ki magától néha a telefon? Egy Nokia N73-ról lenne szó!

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:

írd le bővebben hogy milyen gyakran kapcsol ki, meg visszakapcsol-e egyből

nekem sony ericssonom van, néha kikapcsolt, csak úgy magától, utána hónapok múlva már egyre gyakrabban kapcsolt ki, egy idő után meg már vissza sem kapcsolt:D Az azért volt mert bepárásodott és oxidálódott néhány alkatrész

testvéremnek viszont nokiája van, az pedig azért szokott kikapcsolni néha, mert nem bírja ha sok zene van rá téve. Elvileg 2 gb-it lehet bővíteni, neki 1gb-os kártya van benne, és néha mikor megnyitja a zenelejátszót, akkor szokott lefagyni vagy kikapcsolni

2009. aug. 28. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Naponta 2x-3x, de csináltam egy szoftverfrissitést gondoltam rendbe hozza aztán közben lefagyott és kikapcsolt és nem tudtam már visszakapcsolni se!Próbáltam tölteni hátha az akksi de nem műkődik!Tettem bele másik akksit az se jó!
2009. aug. 29. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!