Csontra lemerült az Ipone4-em, kikapcsolt, felraktam töltőre már 2 és fél órája és nem tudom bekapcsolni, mit tegyek?
Ha tudod mérd meg hogy hány Volt van benne!
HA kevesebb mint 3.7v akkor kell csak a következőt csinálni!
Fogj egy régi telefon töltőt, ami nem kell, vagy egy trafót ami maximum!!!! 12 Voltot ad le!
Ennek a + kivezetését tedd az akku + hoz a negatívot a - hoz!
Es nagyon rövid ideig maradjon rajta.
Vigyázz, 3,9V fölé ne menjél.
Ha kész akkor irány a telcsi és azzal tölteni!
De ha nem vagy benne biztos, akkor ne csináld, mert tökre is lehet tenni.
Elottem szolo valaszat ne kovetsd semmikeppen! Ne vedd ki az akksot, ha nem vagy szaki a temaban. Ha igen akkor meg inkabb vegyel uj akksot, de eloszor termeszetesen probald meg tolteni a telot masik toltovel, vagy csak dugd ra PC/Mac-re USB-vel(lehetoleg ujjal).
Ha ezekkel nem indul, esetleg a szamitogeped felismeri a keszuleket es nincs meg rajta a legfrissebb op rendszer akkor azt telepitsd szamitogeprol!
Ha nem a tolto/iOS a baj akkor valszeg uj akksi lesz de lehet hogy csak a flex kabelt kell megigazitani(utobbi kettot csak a megfelelo hozzaertessel piszkald!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!