Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Azzal tönkre tehetem a mobilom...

Azzal tönkre tehetem a mobilom batriát ha pl. : 70%-ról töltöm 100%-ra?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy S2. Nem szeretném ha nappal létesülne. Sokat játszom és nézzék rajta. Szóval tönkre mehet ha így töltöm?
2013. jan. 12. 01:19
 1/5 anonim ***** válasza:
batriát???
2013. jan. 12. 01:33
 2/5 Argloss ***** válasza:

Battery (akkumulátor) újmagyar megfelelője. A létesülne talán a lemerülésre utalhat, de ebben már nem annyira vagyok biztos. Na mindegy... :)

Elvileg az a lényeg, hogy soha ne merüljön le teljesen az akkumulátor, ne tárold túl melegen, bekapcsolva töltsd. Minél többször töltöd annál hamarabb mehet tönkre, de addigra már úgyis ki fog menni a divatból.

2013. jan. 12. 01:53
 3/5 anonim ***** válasza:
igaz hogy nekem xperia U van de az van a kezelésibe írva hogy "a töltések száma nem befolyásolja az akkumulátor élettartamát"!!!! (Létesülne ez esetben lemerülne) :-)
2013. jan. 12. 07:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóval nyugodtan csinálhatok résztöltést?
2013. jan. 12. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
3. vok, igen, ezt javasolják inkább, mint a teljes lemerítést.
2013. jan. 13. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!