Alcatel OT 991-es telefonom billentyü zárja lezárt és nem tudom kinyitni, mert gmail fiókot nem állítóttam be rajta. Hogyan lehet kinyitni?
Szerintem a gmail fióknak a billenytűzárhoz semmi köze.
Olvasd el a kézikönyvet, hátha találsz megoldást benne a problémádra.
Vagy esetleg arra a billenytűzárra gondolsz, ami egy alakzattal zárja a billenytűt?
Mert ha igen, és nem emlékszel a kombinációra, egy hard reset-et ajánlok.
Nem engedi kikapcsolni!!! :(
Igen, arra a minta zárra gondolok...
Már elolvastam a használati utasítást, de arra, ha nem csináltam meg a Google fiókot (Gmail) nem ír semmit!
...Köszönöm a válaszokat...
Vedd ki az akksit, akkor kikapcsol a mobi és utána hard reset! A linken olvashatod, mit kell csinálni.
Ha nem oldja meg, vedd ki a SIM-et is, és utána hard reset.
Sziasztok ,nekem sikerült ez a kinyitási dolog.köszi szépen..legyen szép napod.A hangerőgombot és a bekapcsgombot
folyamatosan kell nyomni,azt adja ki a telo milyen nyelven akarod használni a készüléket.mindig nyomni kell a jobb alsó sarokban lévő következö gombot addig amíg a telon megjelenik a menü .azután választhatsz új mintát.köszi mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!