Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 3120 classic vs. Nokia...

Nokia 3120 classic vs. Nokia 5310. Melyik a jobb véleményetek szerint?

Figyelt kérdés
Nézzétek meg a tulajdonságait , mindent egybevéve sz.tetek melyik jobb?Nemtudom melyiket vegyem meg, ilyen áron ez a kettő az ami elfogadható. A 3120ban jó hogy van 3G, áll. jo a kamerája sőt a videoja is, viszont műanyag boritás, csúszos anyag, nincs fm-rádióba rds funkció. Az 5310ben nincs 3G kamerájával nincsenek tulzottan megelégedve, viszont kisebb,praktikusabb, zene is sokkal jobb és van RDS funkció. Nemtudom eldönteni. Ja és az 5310-ben 3,5milliméteres a fülhallgató bemenet igy akár a sajátom is használhatom.
2009. aug. 28. 16:14
 1/7 anonim válasza:
Nekem 5310-em van. Nagyon meg vagyok vele elégedve,ez az eddigi legjobb telefonom. És szerintem a kemarájával sincsen semmi gond, elég jó képeket szoktam vele csinálni.A zenéje pedig tényleg eléggé király :D
2009. aug. 28. 16:20
 2/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ várom a további válaszokat:)
2009. aug. 28. 16:53
 3/7 anonim válasza:
Hát szerintem 5310 (:
2009. aug. 28. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
az egész családnak 5310e lett.Először nagymamámnak de aztán 2,5 óra múlva lett a tesóknak meg nekem
2009. aug. 28. 17:50
 5/7 Johnnyrzr válasza:
Hello! Szerintem a 3120Classic jobban megéri, mert van benne 3g, jobb a kamerája(videófelbontás: 640x480), 16 gigáig bővithető a memóriája, ezen is lehet használni a 3.5milis fülest, csak kell egy átalakító, borítása annyira nem csúszós(hátlapja gumiszerű anyaggal bevonva). + szerintem az RDS nem olyan lényeges,+ nekem is ilyen telóm van. xD
2009. aug. 29. 15:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Nade a 3G-nek sok hasznát veszem? Ha telefonálok minek lássam a másikat meg netezni sem szoktam telón!
2009. aug. 29. 21:08
 7/7 anonim válasza:
Ha nem netezel, akkor ne nézd, azt hogy van e rajta 3G. Mobilon drága a net. Ha meg annyira akarsz, úgyis minden telón van EDGE, az csak picivel lassabb.
2009. nov. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!