Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Történt már veletek is ilyen...

Történt már veletek is ilyen a Telenornál?

Figyelt kérdés

Egy ideje már egyre több Telenor feltöltőkártyás ismerősöm mondogatja, hogy kisebb-nagyobb összeg megmagyarázhatatlanul levonódik az egyenlegükből, úgy, hogy azt ők nem használták el semmire. Elvileg még véletlenszerű internetezés sem történt, tehát amiatt sem lehetett. Ezért felmondták a páréves-párhónapos kártyás előfizetésüket, és átmentek máshova.

Ez nekem azért furcsa, mert én nem pár éve, hanem 7 éve vagyok (az akkor még) Pannon kártyás előfizető, és nekem sohasem történt még olyan, hogy csak úgy levonjanak az egyenlegemből. Nekem mindig korrekt volt az egyenlegkezelés. Mondogatják nekem is, hogy váltsak, de én nem bírom elképzelni ezt, hogy ilyen történne? Nem csak ők a pechesek, vagy nem jól néznek át valamit? Más is tapasztalt ilyet?

2013. jan. 11. 14:05
1 2
 11/12 Golan Trevize ***** válasza:

Beírja a megjegyzés rovatba, hogy "Jogos reklamáció miatti kárpótlás".

Vagy "Tesztelés".

2013. jan. 11. 14:52
 12/12 anonim ***** válasza:
K.: az ilyeneknek egyébként tök mindegy milyen témát hozol elő, ők úgy sem hibásak sosem, ők mindent jól csinálnak és csak a szolgáltató meg a másik a h*lye. Kár leállni velük vitatkozni, vagy magyarázni bármit is.
2013. jan. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!