Keresek androidra olyan alkalmazást, ami real time kijelzi melyik futó alkalmazás, mennyire terheli éppen a CPU-t?
1. Ahhoz, hogy mindent láss, rootolni kell a telót. Ez nem biztonságos és a garancia is ugrik. Szóval alap esetben csak a felhasználói alkalmazásokat látod.
2. ES Taskmanager
Beírod GooglePlay-be és ott lesz. Ennek a proginak elég sok része van, van benne fájlkezelő, ideiglenes fájlokat is el tudja távolítani, tehetsz ki widgetet és ha rákattintasz kinyírja az összes háttérben futó alkalmazást.. Ingyenes azt hiszem.
Jah, ez lehet nem írja ki a CPU-t csak a memóriát?
Már elég rég használtam.
Vannak ilyenek, csak a taskmanager kifejezéssel keresgélj.
Egyébként a realtime monitorozás eléggé megeszi a cpu-t, szóval valószínűleg maga a monitorozó alkalmazás lesz a legnagyobb terhelő.
Ha esetleg parancssorhoz hozzáférsz, akkor a linuxos top parancs működik, ezzel ki is lehet lőni az alkalmazásokat amiket akarsz. Mivel az Android linux, így a legtöbb ismert parancs működik rajta csak egy terminál emulátor kell hozzá és nagyon kevés linuxos alapismeret :)
még sose használtam linuxot, terminál sem volt a telefonon,utána olvastam a linux parancsoknak, felraktam egy terminál programot, beütöttem a top utasítást,
és lőn világosság!!!!
köszönöm
Hát nincs mit :)
Persze azért keresgélhetsz grafikus progik után ha sűrűn használsz ilyet, csak azok jobban eszik az erőforrásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!