Samsung galaxy camera miért jó? Mik az előnyei?
Néztem ezt a reklámot, és nagyon úgy adták elő mintha ez valami akár tükörreflexest helyettesítő jószág lenne, mivelhát elég szép kis fotós dumát levágnak a kisfilmben, de utánanéztem, kiderült hogy az ára ugyan vetekszik egy tükörreflexesével, de a tudása nagyon távol van egy jó fényképezőgéptől, sőt még kompaktban is középkategóriás...Oké van rajta android, és megosztás....biztos jó annak aki ezt szereti, de a legtöbb fényképezőn van bluetooth ami átdobja a mobilra és már mehet is fel....de az én kompaktomban ugyanolyan memóriakártya kell mind a mobilomba....szóval ez a funkció többszörösen is helyetesthető....Telefonálni lehet vele? Játszik zenét? Mert ha kapok egy telefont egy kompakt gép objektívjével az már jobban hangzik....de ilyen drágán egy androidos kompakt hülyeség....hisz a Nikon coolpix 14 ezerért elérhető....és épp csak az android hiányzik róla....
Szóval a kérdésem igazából az hogy mi az amiért érdemes megvenni?
Én is köszönöm a hozzáértő választ...
Gsm modul pl. nincs benne, ezzel nem nagyon fogsz te telefonálni...
"Ez tulajdonképpen egy kamera android oprendszerrel, amivel tudsz telefonálni."
Ezzel aztán bajosan tud telefonálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!