ALkatel ot 995 telot rendeltem a telenortol és mikor megkaptam nem ugy müködik ahogy a leirásban szerepel köteles kicserélni arra amit rendeltem?
Megrendeltem egy telenor ot s készüléket alkatel ot 995 mikor felvették a rendelést elmondtam ,hogy 2.3 androidos kell de ők egy 4.0 as androiddal küldték de sajnos ennél nem támogatott a 3d funkcios alkalmazás meg az egész softvere más nincs benne fele anyi mint a 2.3 nál csak fizetössen tudom leszedni van e esély hogy vissza cseréljék ha már egyszer 2 évig fizetem.
4.0 androidon fele alkalmazás nem megy de az ügyfélszolgálatot felhivom nem érdekli öket ilyenkor mit lehet tenni hogy kicserélje az álltalam rendelt op rendszeresre köszi
Megpróbálhatod bevinni a szervizbe és megkérni őket, hogy inkább a 2.3-at tegyék rá. Ha nem segítenek még mindig ott van, hogy írsz az Alcatel facebook oldalára, hogy hogyan lehet megoldani, vagy a neten biztos van ezerféle leírás, hogyan lehet visszatenni 2.3-ra a rendszert.
Valószìnűleg a Telenor már 4.0-ás szoftverrel kapja a telefonokat, így nem érnél sokat ha cserét kérnél.
Az alkalmazások kompatibilitásával mondjuk nem tudom mi bajod van. Az én telefonom is ics van (igaz nem 995-ösöm van), de nem találkoztam még olyan alkalmazással ami ne működött volna ezen is mint a 2.3-as rendszeren.
Az alcatel nem engedi a visszaépítést, így csak root-olással tudnád megoldani.
A fizetősekre meg csak rágúglizol, és letöltöd az apk-t, és máris megvan ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!