Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android telefonokra, hogy...

Android telefonokra, hogy kell használni az Office programokat?

Figyelt kérdés
Van a telefonon egy Office program, de nem tudom, hogy kell benne uj dokkokat nyitni. Nem tudok se irni, se exelezni...stb! Mindíg csak mappákat hoz létre, mást nem tud. Regisztrálni kell hozzá, hogy tudj uj txt-ket irni??

#Android #Office #.txt #Michrosoft Office
2013. jan. 9. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni hogy milyen office. Ha txt akarsz csinálni akkor nem ezt kell használni.
2013. jan. 9. 16:53
 2/4 A kérdező kommentje:

A txt-t csak úgy irtam, hogy valami szöveges dokumentumot (txt, vagy doc vagy akármibe) tudjak lementeni.

Office Sutie 6 van rajta, és egyből egy reg. képernyő fogad...arra regeljek és utána lehet szövegeket meg ilyeneket irni vagy valahogym áshogy kell?

2013. jan. 9. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tölts le egy ingyenes office verziót. Kingsoft Office

Vagy ha ragaszkodsz a OS-hez akkor keress egy olyat ami nem kér regisztrációt.

2013. jan. 9. 19:21
 4/4 anonim válasza:
Kinsoft office esetében lehet használni makrókat? (Tablet vagy okostelefon esetében) Vagy annyira még nem fejlett?
2013. okt. 16. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!