Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile-nál ha kártyás...

T-mobile-nál ha kártyás díjcsomagom van akkor tudok mellé internetet rendelni?

Figyelt kérdés

Előfizetésesből váltanék kártyásra és megszeretném tartani a mobil internetemet, ami jelen esetben a Go!Net S.

Van rá lehetőség?

Értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2013. jan. 9. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen van lehetőség. A weblapjukon leírnak mindent a mibilinternet résznél
2013. jan. 9. 16:05
 2/7 anonim válasza:
Én december elején mondtam vissza a tmobile előfizetésem, mert eltörölték az iwiw dijcsomagjukat.És felhuztam magam rajta.Átmentem Dominóba megmaradt a számom minden. Az internetre még most is van akciójuk két hónapig csak havi 90Ft a Dominó Go!Net S. 30MB-al Utánna pedig minden hónapban lekéri a dominó egyenlegedből a 600ft-ot.
2013. jan. 10. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, azt a havi díjat eddig is fizettem, csak ezt ugye kiszámlázták..

Akkor most levonják a havi egyenlegedből mindig, ugye?

2013. jan. 10. 21:35
 4/7 anonim válasza:
Pontosan, az egyenlegedből kerül levonásra. Arra azért számolj, hogy a dedikált (legkisebb csomagban ugye ez 30 Mbyte) adatforgalmat ellőtted, utána nem élvezel prioritást a hálózaton és bár a 4Kbyte/sec le is, fel is, elég lehet (ehhez a weboldalhoz mindenképpen), de megeshet az, hogy a weboldal töltése megáll, miközben a böngésző javában "tölt", F5-öt gyakrabban fogod nyomogatni. Operával a facebook be sem jön (timeout), azt Chrome-mal szoktam nézni. És még pár ilyen praktika. Ez a korlátlanság ára olcsóságföldön.
2013. jan. 12. 03:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazából Én csak Facebook/Google kereső/Google fordító/Freemail-ra használom, amivel eddig is ment tökéletesen.

Elsőként csak a Facebookot használtam ingyen, de aztán szépen elkezdte kiszámlázni, ezért kellett "jegyet váltanom" a mobilinternetők közé... Az ügyintéző közölte, hogy hiába van ingyen, nem tud mit csinálni ezzel, hogy nekem kiszámlázza: vegyek mobilnetet...

Így kerültem bele a Go!Net S díjcsomagba havi 600 Ftért.. Ami azért felháborító, mert másnak vígan megy továbbra is ingyen a Facebook..

Sajnos még egy "mezei" Samsung telefonnal nyomulok, így a fentebb említett oldalakon kívül gyakorlatilag képtelen is más nagyobb terjedelmű internetes oldalt behozni a telefonom...

Így kissé rablás a dolog, de úgy vagyok vele, hogy legalább a Facebookon ingyen tudok beszélgetni (Mert már olyan bitang percdíjak is vannak nem mellesleg)

2013. jan. 12. 08:15
 6/7 anonim válasza:

Hát a T szinte csak flottában éri meg, de úgy viszont nagyon. Percdíjak tényleg brutálisak. Bocsánat, azt nem írtam, hogy az általam tapasztaltak asztali felhasználás esetén jelentkeznek, mobilon okés! Hogyhogy csak az a pár weboldal jon be? 6-os, vagy a 7-es Opera ha felmegy, azzal már király vagy, én is a 7-est használom és a javás-flashes-elborult oldalakon kívül mindent gyorsan és hiánytalanul behoz. Tulajdonképpen ezzel a nettel a telefonos megoldás a legjobb vagy ha asztali gépre felgyógyítod a mobilos Operát. Úgy egészen olyan, mintha alig lenne lassú.:) Szóval kis mahinálással használható azért.

Akkor mi alapján van ingyenes facebook csomagjuk akiknek van? Előfizetés kezdetétől függ? Mit találtak már ki megint..

2013. jan. 12. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Én sem tudom. Több, mint egy évig vígan tudtam ingyen használni, aztán egyszercsak beindult a NetStart számlázása..

Jó, persze nem brutális összegekért, de ha elvileg ingyen van, akkor ne számlázzon ki nekem 200 Ft-ot se érte hónap végén...

Az ügyintéző ennyit tudott mondani, hogy volt már hasonló esetük, de nem tudnak vele mit csinálni, váltsak fentebb díjcsomagot, amibe már van net is... (Aha, hát persze... Még több pénz nekik...) Végül ezzel a Go!NetS-el alkudtam meg, hogy ennyit még rászánok, de akkor legalább annyit netezek, amennyit akarok...

És az idegesített fel a legjobban, hogy másoknak, többek között kártyásoknak, akiknek 0 ft van a kártyájukon, azoknak megy továbbra is ingyen... Nekem, aki havi x összeget kicsengetek nekik ennyit nem tudnak tartani, hogy legalább a Facebook legyen ingyenes...

2013. jan. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!