Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel ot 995 játékok h...

Alcatel ot 995 játékok h mennek rajta?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy játékok nem indulnak el rajta, és csak akkor vegyél ilyet, ha értesz a romcseréhez? ebből mi igaz?
2013. jan. 9. 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Gyengébb játékok mennek rajta,de a jobbak már nem. Ha cserélsz romot,ha nem.
2013. jan. 9. 14:55
 2/16 A kérdező kommentje:
láttam már több ot 995 öt gta kat vitte
2013. jan. 9. 15:02
 3/16 anonim ***** válasza:

Gta3-at vitte nekem.

Néha, amikor több autó látszott egyszerre, kicsit belaggolt, de nem volt zavaró. Viszi nagyon simán a pes2012-t is. Meg majd ha megjön a 16-os sd kártyám, kipróbálom az asphalt7-et is.

Eredeti ICS van a telefonomon.

2013. jan. 9. 15:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Telenornál 2.3.6 os androiddal adják. Ugyanúgy elmennek rajta a játékok, attol h nem ICS??
2013. jan. 9. 15:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Igen, nekem 2.3.6-al is elmentek a játékok.

Egyébként lehet frissíteni ICS-re könnyen.

2013. jan. 9. 15:22
 6/16 A kérdező kommentje:
ha frissited garancia lemegy róla? meg hogy lehet nem hivatalosan frissiteni meg hivatalosan?
2013. jan. 9. 16:14
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha nem root-olod, akkor nem megy le a garancia.

Hivatalos frissítés legkönnyebben: beállítások/A telefonról/Hálózati frissítés/Frissítések keresése alatt lehet.

Nem hivatalos, magyarul főzött ROM-okhoz rootolni kell a telefont, ami garancia vesztéssel jár, mondjuk ha visszaállítod az eredetit, nem fognak rájönni, hogy rootoltad, de ha olyan baja van, hogy nem tudod visszaállítani, akkor ugrott a gari.

2013. jan. 9. 16:26
 8/16 anonim ***** válasza:
asphalt 7-et is simán viszi
2013. jan. 9. 17:01
 9/16 A kérdező kommentje:
root olni h kell? nem az h akarnám de hogy ellehet e nyomni a telefont vagy azt h kell? am köszi
2013. jan. 9. 17:42
 10/16 Maka1234 ***** válasza:

A telenornal 4.0 val adjak hiaba nemazvan irva ja es amit mondtal azt enirtam es tapasztalatbol irtam.

De ha jol hasznalod a rambooster nevu progit akk megy a fifa meg shadowgun de a legtobb jj jatek pl gta kis lagg aztan lefagy es akksocsere...

2013. jan. 9. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!