Alcatel ot 995 játékok h mennek rajta?
Gta3-at vitte nekem.
Néha, amikor több autó látszott egyszerre, kicsit belaggolt, de nem volt zavaró. Viszi nagyon simán a pes2012-t is. Meg majd ha megjön a 16-os sd kártyám, kipróbálom az asphalt7-et is.
Eredeti ICS van a telefonomon.
Igen, nekem 2.3.6-al is elmentek a játékok.
Egyébként lehet frissíteni ICS-re könnyen.
Ha nem root-olod, akkor nem megy le a garancia.
Hivatalos frissítés legkönnyebben: beállítások/A telefonról/Hálózati frissítés/Frissítések keresése alatt lehet.
Nem hivatalos, magyarul főzött ROM-okhoz rootolni kell a telefont, ami garancia vesztéssel jár, mondjuk ha visszaállítod az eredetit, nem fognak rájönni, hogy rootoltad, de ha olyan baja van, hogy nem tudod visszaállítani, akkor ugrott a gari.
A telenornal 4.0 val adjak hiaba nemazvan irva ja es amit mondtal azt enirtam es tapasztalatbol irtam.
De ha jol hasznalod a rambooster nevu progit akk megy a fifa meg shadowgun de a legtobb jj jatek pl gta kis lagg aztan lefagy es akksocsere...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!