Xperia Mini rootolás, segítség?
Van egy Xperia Mini-m(ST15i), pár hónapja van meg még garancia alatt van. Android 4.0.4 ICS van rajta Buildszám: 4.1.B.0.587 és azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell rootolni, még nagyon kezdő vok a témában.És ha rootolom elveszik a garancia, mert több helyen olvastam róla de mindenhol mást mondanak.Kérlek segísetek, hogy kell rootolni ,részletes leírást.
Szeretnék főzött romot rakni rá, és overclockolni meg egy kicsit jobban testreszabni, ezért kéne a root jöhetnek linkek is megbízható forrásból.Értelmes és hasznos válaszokra mennek a ződ kezek.Előre is kösz mindenkinek.
Ha rootolsz, elveszik a garancia.
Ezért nem root-olom a telefonomat, mert várom, h leteljen a garancia ideje.
Szia!
Ez függ a rajta lévő android verzíoról. Amugy a sony PC suittal ha vissza állítást választod akkor vissza állítja a mobilt a gyári állapotba mintha most vetted volna. tehát nem veszik el a garanci.
az előző vagyok!
Szóval ez igy már nem igazán jó hogy 4.0.4 van fent.
Ezt vissza kell állítan egy régebbire 4.0.2.A.0.42 erre.
Ezt lehet a leg faszábban és legegyszerűbben rootolni. A vissza állítást [link] én itt végzem. általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!