Kaptam egy SMS-t, hogy kiválasztottak az ingyenes Apple ajándékra és kaptam egy kódot és egy linket, viszont kér felhasználó nevet is. Ez beugratás vagy valódi?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 13:35
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Akkor add meg amit kér, a telefonszámod és számlaszámod se hagyd ki.
Én így nyertem már 4 db iPad-ot, van már 2 iPhone4 és 2 db iPhone5 amit küldtek. A MacBook Air-t az egyiket a tesómnak adtam, a másikat fateromnak és még így is van három, de hiába próbálom eladni, nem akarja senki mert a kutya megrágta szatyrot amiben a garancia papírok voltak és így már nem ér annyit.
Próbáltam visszaküldeni, de sajnos nem válaszolnak se emailre se telefonra, a címet meg nem tudom, a csomagon sincs ráírva.
3/3 anonim válasza:
Én is épp ma reggel kaptam egy ugyanilyen sms-t. pont most akartam kiírni kérdésnek.:) Én csak attól félek, hogy ez is esetleg egy olyan sms amit ha elolvasol nagy számlát csinál neked......:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!