Melyik rendszert rakjam fel az ipod touch 4 emre?
Figyelt kérdés
Most 6.0.1 es ios van rajta semmi tethered jailbreakbe de gondolkodtam hogy visszarakom az 5.1.1et. Szerintetek melyik a jobb?2013. jan. 7. 22:25
1/4 anonim válasza:
elárulnád hogy rakod vissza az 5.1.1-et? megvan az SHSH? csak mert ha nincs, ne is álmodj róla hogy visszaraksz rá egy korábbi rendszert.
amúgy iOS 6 nekünk csak rosszat hozott.
ott a maps ami szar.
ott a facebook integráció ami semmit sem tud.
ott az okosabb siri, aminek táccson különösen semmi értelme.
ezen kívül ott van még a passbook, newstand, amik szintén semmire sem használhatóak.
fölösleges ios 6. úgy szar ahog van.
2/4 Multigod97 válasza:
A Maps az teljesen jó, a facebook integrációt az használja, aki tudja, a Siri-t soha nem használtam, iPad-re lett óra, megosztott fotostream, és én a newsstandet is használom.
3/4 anonim válasza:
A mapsos dologgal vitatkoznék. Londonban használom (használnám), de teljesen megbízhatatlan. Teljes városrészek vannak kilometerekkel elírva, az irányítószámok össze vissza, a semmi közepére helyezett poi-król nem is beszélve. Félreértés ne essék, tiszta jo lenne a map ha pontos lenne. Tetszik a design, a navigáció is egyszerű és teljesen rendben lenne ha a térkép pontos lenne.
4/4 anonim válasza:
továbbá ha Google Maps majdnem minden vállalkozást, boltot megtalál. Az Apple maps a McDonalds-on és BurgerKingen kívül mást név szerint nem nagyon talál meg egyelőre. legalábbis magyarországon.
persze sokat fog ez még javulni, de akkoris szar ahogy jelenleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!