Kinek milyen tapasztalata van az Android ICS frissítéssel?
Még 2011 Novemberében vettem egy SE Live készüléket, 2.3.4-es androiddal. Nagyon pöpecül ment minden, leszámítva kb. havi egy napot, amikor semmi nem jött össze neki.
Utóbbi egy-két hétben pedig abszolút nem akartak menni a dolgok, szóval felraktam rá a szintén gyári 4.0.4-es ICS-t.
Nagyon szép stílusos el kell ismerjem és sok szép funkció is került bele, de a főmenü, az alkalmazások listája, illetve a GTA3, Dead Trigger is rettentően lagos lett.
Mit tudok tenni ez ellen? Kinek milyen tapasztalata van ezzel a frissítéssel?
Sok embernek azért lassul be tőle a telo, meg azért laggol, mert biztonsági mentést csinált a frissitéskor. Amikor 2.3 androidot 4.0-ra frissitünk, nem szabad biztonsági mentést csinálni, és az előző rendszer adataival telepakolni, hanem hagyni kell elveszni a dolgokat, és tessék ujratelepiteni. Ennek az az oka, h a 2.3 android több eleme nem kompatibilis a 4.0-sal.
üdv:
xellos
Ja, az kimaradt, h nekem xperia Solám van, és tökéletesen megy ics-sel.
xellos
Hogy rakjam újra az ICS-t? Gyárilag lett frissítve, azt meg csak frissítésnél lehet, nem?
Vagy valaki segítsen mert ROM-okban nem vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!