Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb telefon 70000Ft-ig?

Figyelt kérdés
Lehetőleg samsung sony htc nokia
2013. jan. 7. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
én sony xperia go-t választanék, már csak azért (is), mert jó pár telefonomnak a víz lett a végzete keményen, ez pedig vízálló
2013. jan. 7. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha vízálló kell akkor nem vitatkozom az előttem szólóval.

Amúgy meg Xperia P

2013. jan. 7. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Sony egy rakat fos... kapacitív kijelző a sonynál felér egy resistivvel. HTC lassú.

Szerintem Galaxy S Advance vagy Nokia Lumia 800. De inkább Samsung

2013. jan. 7. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
bekakilt a Bluetooth + hangszoró lassú is volt.. Elkerül messziről a Sony-t.
2013. jan. 7. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Megkérdezhetem, hogy te egy nagy hülye vagy-e?

Az én xperia u-m kapacitív kijelzője (és most figyelj!), teljesen jól működik, jobban, mint mondjuk a kategória többi tepefonja, és mindenjik sony, amit próbáltam, vagy láttam, mind teljesen jól működött, sőt itt a gyakorin se jött még senki olyan kérdéssel, hogy nem jó a sony-jának a kijelzője, és senki nem is írt még ilyen véleményt. Egyszerűen csak féltékeny vagy, hogy a sony jobb telefont csinál a galaxy s advance-ednél, és ezért ideírsz valami kamu tapasztalatot.

Kedves kérdező!

Az utolsóra ne hallgass, mert ezt az itteni tapasztalataim alapján állítom, hogy szinte nincs olyan sony tulaj, aki elégedettlen lenne a telefonjával, csak ez a sötétlelkű, akinek az se biztos, hogy volt sony telefonja. Ha érdekel ez, kérdezt csak meg itt a sony tulajokat, mennyire elégedettek a telefonjukkal. Én személy szerint az xperia p-t ajánlom, az magasan a legjobb ennyiért.

És ez újra az utolsónak szól: és igen, az xperia p minden téren alázza az imádott galaxy s advance-edet.

2013. jan. 7. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem Sony Xperia P-m van, ezt tudom neked ajánlani.

Aki szidja a mostani Sony-k képernyőjét az vagy nem vette fel a többdioptriás szemüvegét, vagy hazudik. :) Az én telóm kijelzője szinte már/vagy az is/ HD szintű, aminél ÉN még nem hallottam jobban, de ha ő igen, akkor egészségére.

Egyébként a telefon négy inches, 16 GB belső tár, amiből te a telefon memóriájával együtt 13 GB-ot tudsz körülbelül felhasználni. Gyors, szép képeket csinál, van elülső kamera, vaku. Jó az új rendszer rajta(android 4.0.4), a játékokat és a filmeket/könyveket jól viszi. Szerintem egyedül egy total commander kell rá a jobb átláthatóságért és ennél több javítanivalót nem tudnék mondani, pedig kellően megterheltem. A net nem akadozik, egyébként alumíniumvázas. Szürke, piros és fekete színben elérhető és a kategóriájában - közép -, ennél jobb telefont nem láttam - megsúgom, hogy még az iPhone négynél is többet tud. Szóval megéri. Ha konkrét kérdésed lenne róla, akkor írj privátban vagy itt, szívesen válaszolok.

2013. jan. 7. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem sony xperia tipo van: a kijelzője nagyon szép, az egyetlen(és elég gyakran zavaró) probléma, hogy a betekintési szöge igen gyenge
2013. jan. 7. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenki azt dicséri ami van neki... Én nem dicsérem mert csak a baj van a Sonyival..
2013. jan. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!