Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a leggazdaságosabb...

Melyik a leggazdaságosabb flottás szolgáltatás?

Figyelt kérdés
Árakat és percdíjakat is írjatok!
2009. aug. 27. 16:44
 1/4 A kérdező kommentje:

Szépen megcsorbították az eredeti kérdést.

Szóval ha van valakinek fölösleges aktív Vodafone-os SIM kártyáj, akkor az ár feltüntetésével jelezze.

2009. aug. 28. 09:57
 2/4 Középút válasza:

Szia

Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de az én előfizetésem egy egyesületnél van. Biztosan nem ez a "leg" de tudok neked árakat írni. Először is az egyesületi tagdíj havi 600 Ft. /hó (pontosabban 7200 /év) (úgy dereng, hogy volt egy egyszeri belépési díj is.)

Három csomagjuk van 2300, 4300 és 6300 Ft +Áfa /hó. Én a legkisebbet használom, ennél 13,75 +Áfa -ért beszélem le a a havidíjat és a havidíj felett 9,63 Ft +Áfa a percdíj, persze másodperc alapon. A nagyobb csomagokat nem ismerem, annyit tudok, hogy a 6300-as csomagban 7,7 Ft+Áfa a havidíj feletti percdíj.

Honlapjuk címe eae.hu, de gyakorlatilag ott semmi infó nincs. Engem egy barátom hívott, nem tudom, hogy ajánlás nélkül be lehet-e lépni.

Egyetlen jobbat láttam eddig, egy pénzügyi tanácsadó cégnél minden irány nettó 7 Ft. Nem írom le a nevét, nehogy ezért töröljék a bejegyzésemet.

2010. okt. 17. 23:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Felvennéd velem a kapcsolatot e-mailben?
2010. okt. 21. 23:31
 4/4 anonim ***** válasza:
[link] én ezt használ, üt ver mindet a piacon.
2011. szept. 1. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!