Melyik a legjobb rom vodafone smart 2-re és hogyan telepítsem?
Sziasztok!
Nemrég vettem egy vodafone smart 2 mobiltelefont, és le akarom rajta cserélni a vodás androidot.
Tudtok linkelni egy jó leírást?
Nem vagyok pro a témában, de az előző telómra (htc wildfire) fel tudtam rakni a cyanogenmodot.
Köszi a segítséget!
Innen le töltheted a rendszert: [link]
Itt még még meg tudhatod hogyan kell telepíteni: http://www.youtube.com/watch?v=uppduA055hY
DE VIGYÁZZ HA VALAMIT ELCSESZEL NEHÉZ AZT VISSZAÁLLÍTANI!
(ha valami nem vilagos irhatsz privit en ertek hozza)
Szia!
Köszi szépen a segítséget, de mintha elnéztél volna valamit... biztos, hogy a htc buzz-os oprendszer jó lesz a vodafone smart 2-re? :O
sorry ..kosz hogy szoltál teljesen igazad van
csak ezt az egy romot talatam a telodra sajnos nagyon mas hasznalhato info nincs a neten es nem nagyon csinalnak ehhez a telefonhoz romat se kernelt...
DE MINDENKEPP CSINÁLJ EGY BACKUPOT MIELŐTT NEKI KEZDENÉL A MINDENNEK...az oldalon minden le van irva a telepiteshez de csak angolul gondolom annyit ertesz még mint amennyi ott van
Köszi szépen, azt hiszem ezt majd kipróbálom :)
De előtte hadd kérdezzek valamit!
Az 5. pontot, a RESTORE-t mindenképp meg kell csinálni, vagy csak akkor, ha valamit elrontottam? És akkor Backup után egyből reboot?
Szia!
Még egy kérdésem lenne :)
Tudsz valamit az sms-es ékezetek hiányáról?
restoreval (Helyreállítással) csak vissza telepíted az előző rendszert amit elmentettél (csak akkor csinald ha nem tetszik a rom vagy elcseszel valamit)...a backuphoz (menteshez) nem kell rebbot de okveltlen csinalj mensd el a rendszert mert ha elszarod a rendszert akkor par gomb nyomassal vissza tudod allitani es nem kell vele orakat szarakodni
masik kerdest nem nagyon ertem ..nem tud a telod irni ekezeteket?
Próbáltam fórumokat olvasgatni, és az egyiken írták, hogy miután felrakták a roeddie v0.1-et, valami bajuk volt az ékezetekkel, vagy csak SMS-ben nem küldte el, valami ilyesmi...amúgy találtam roeddie 0.9.9-et magyarosítva, és azt is írták, hogy a samsung galaxy Y alapján lehet csinálnak cyanogenmodot :)
méghozzá itt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!