Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem írja ki a telefonom...

Miért nem írja ki a telefonom a neveket, amikor hívnak?

Figyelt kérdés

Akik hivnak be vannak írva a telómba de nem irja ki:S

De ha én hívom őket akkor a hivott számokba rendesen kiirja a neveket? Mit kéne beállítani?

Egyébként egy Sciphone-rol lenne szo..

2009. aug. 27. 15:30
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyenem. Vannak olyan telefonok, amiknek nem mindegy hogy hogy van elmentve a hívó telefonszáma. Pl ha 30-as vagy és van egy 30-as szám a telefonodba elmentve, és mondjuk ilyen formában van elmentve: 1112222 akkor nem jelzi ki amikor hív, mivel hívásnál +36301112222 számot jelez. Ugyan arról a számról van szó, de neked nem olyan formában van elmentve. Elég gáz hogy ilyenre nem figyelnek oda a telefongyártók. Anno 6-7 évvel ezelőtt már a nokia 3310-esem is tudta, hogy a +36301112222 az ugyan az mint az 1112222. De ezek a mostani telefonok közül van egy pár, amelyik ilyen alapdolgot nem tud.

Én úgy orvosoltam a problémát, hogy amikor hívott az ismerősöm akkor a beszélgetés után megnéztem a híváslistában, hogy milyen formában tárolta a számát a telefon és át írtam olyan formátumúvá a telefonszámát. Azután mindig kijelezte.

2009. aug. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!