Helo! Mondjatok olyan telefonokat amikkel fényképezni és hívni lehet?
Szerintem nem nagyon fogsz kapni olyan telefont a piacon ami nem tud hívni.
De komolyan.
Ezt általában egy tesztben már meg sem említik.
"hölgyeim és uraim nem hogy fotózni lehet ezzel a telefonnal, de hívni, sőt SMS-ezni is! el sem hiszik ugye? tudom, én sem hittem el!"
nevetséges kérdés.
Nokia N8, Nokia 808 Pureview, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Ray, illetve szar bevallani, de a Samsung egész jól írja meg a szoftveres algoritmusát, a kamerához, szóval ott van akár a Galaxy S2 is, meg még van egy jó pár.
De azt ne várd, hogy a képekre ránagyítva akármelyik is tökéletes képet készítene egy legtöbb esetben gombostű fejnyi optikával.Legyen az akárhány megapixeles.
Egyiknek a dinamika tartománya szűkös, a másiknak éppen jó, csak zajos képeket csinál, kromatikus aberrációval szinte mindegyiknél lehet találkozni, stb.
Jobban jársz, ha külön veszel valami olcsó telót, meg mellé egy olcsóbb ditiális, vagy digitál-kompakt gépet.
Az, hogy hány megapixel van a telefon kamerája alá festve, az kb. lófszt nem számít...
De ha mindenképpen telóba kell, akkor a fent említettek egész jók a maguk kategóriájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!