Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Auchannál szeretnék egy...

Az Auchannál szeretnék egy LGKS360 as készüléket venni részletre . Van rá mód? Bővebben alul.

Figyelt kérdés
Ha jólláttam akkor 20x2000 ft a törlesztése . Megéri? Mi a teendőm, hogyan vásárolhatom meg részletfizetéssel? 20 éves vagyok, tanuló, önnálló keresetem nincs. (bejövő összeg a diákhitelem)
2009. aug. 27. 12:39
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nem az Auchann-nál vedd meg. Ha telefont szeretnél, akkor azt vagy LG üzletben, vagy elektronikus üzletben (saturn, elektro word, media markt...)
2009. nov. 13. 20:49
 2/2 anonim válasza:
az auchanban nagyonnagyon drága, ugynaaz a kártyafüggetlen telefon a kisebb mobilüzletekben, egy év garanciával max 33ezer ft.de van 27-28ért is ugyanaz. nézegess a neten:)
2010. febr. 19. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!