Ti milyen telefont vennétek? Help!?
Amennyi értékben lehet: előfizetésest, max 30e ft-ért , max 3e forintos havidíj.
Amire kellene: netezés, videó nézés, komolyabb játékokra.
Elsőnek az xperia J-t és az Lg optimus L7-et néztem, de eléggé szidják mind2-t, legfeljebb a hardver miatt. Olyan telefont akarok választani ami azért jó, mert 2évig nem lesz másik. HTC One V-t néztem még, t-mobile nál, sok jót hallok róla, bár kinézetre az alja nem tetszik, de amúgy bejön. Csak azabaj nem lehet kapni t mobile nál, ha lehetne ezt választanám, mert tényleg csak jót halok róla. Jövöhéten lesz telefonvétel, nemtudom mit válasszak. T mobile nál nemtudom mit jelent ez, h : '' Újabb készlet várható''. Jövőhéten gondolom nem lesz, mert az csoda lenne.
Vedd fel készletértesítőre, vagy szólj egy ügyintézőnek, és ő elintézi helyetted, ha megadod a jelszavadat a webshophoz!
Ők hamarabb kapnak értesítést, és azonnal el tudják indítani a rendelést is, amint jön a telefonból.Sajnos kifutó termék, így egyszerre 1-2 db érkezik csak, hamar lecsap rá, aki nagyon figyel.
köszönöm!
ha nem sikerül nem tudom mit nézzek helyette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!