Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb: Sony Xperia S...

Melyik a jobb: Sony Xperia S vagy HTC One S?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb készülék? A T-től venném tehát a HTC-ből az S3-as ról van szó.
2013. jan. 6. 00:00
 1/8 sztrecskó ***** válasza:
Xperia.
2013. jan. 6. 00:11
 2/8 anonim ***** válasza:
a HTC jobb telefon, de olyat csak akkor vegyél ha tényleg szükséged van rá, mert bonyolult. ha csak egy jó, menő telefent akarsz akkor az Xperiát vedd meg.
2013. jan. 6. 00:13
 3/8 anonim ***** válasza:
+1 az xperiának
2013. jan. 6. 00:23
 4/8 anonim ***** válasza:

+1 Xperia-nak.

Ha GSM-ből lenne a One S akkor viszont egyértelműen az.

2013. jan. 6. 01:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Bár kérdéses. HTC mellett szól a nagyon fasza külső, One S a legszebb telefon amit valaha láttam. Ráadásul kerámia a ház, szóval nem csak jól néz ki, jó anyagból is van.

Hardveresen nagyjából megegyezik, kijelzője az Xperia S-nek jobb (720p vs 960x540-es felbontás, meg amúgy is szebb), viszont a One S kijelzője sem csúnya.

Kamerája is a Sony-nak jobb, szóval papíron az Xperia S a jobb, és hacsak nem vagy HTC párti akkor valószínűleg az Xperia-val járnál jobban.

2013. jan. 6. 01:34
 6/8 anonim ***** válasza:
One S ...abból is inkább S4-es procival , bár ez ritkább de az S3 is nagyon jo.
2013. jan. 6. 01:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Szerintem értek annyira a telefonokhoz h HTC-m legyen, viszont a pentile matrix miatt inkább az xperia felé hajlok (most is xperiám van - arc S-).

Ráadásul nekem jobban bejön a sony kinézete.

De még nem határoztam el magam egyik mellett sem, úgyhogy várom a további válaszokat. (A zöld kezek mentek)

2013. jan. 6. 02:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Xperia mindenkepp
2013. jan. 6. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!