Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vitt már valaki vissza garanci...

Vitt már valaki vissza garanciára olyan telefont aminek a jack csatlakozójával volt a probléma?

Figyelt kérdés
Ha kicsit megmozdul a füles a csatlakozóba, akkor az egyik fele nem szól. Gondolom a sok használattól az érintkezők elkoptak, elhajoltak. Ha ezt visszaviszem, megtudják/megfogják javítani? Attól félek hogy a gyárba ahol javítják, a munkás nem fogja a hibát észlelni.
2013. jan. 5. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
HA garanciás köteles kicserélni, javítani. Biztos megtudja csinálni a munkás ö ezért kap pénzt.
2013. jan. 5. 21:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát remélem is hogy megcsinálja.
2013. jan. 5. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad másik fülessel is ?
2013. jan. 5. 21:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Na várjatok. Most akár hogy mozgatom benne, érintkezik, szól. Amúgy akkor szoktam észrevenni, mikor zsebre dugom, és úgy hallgatok zenét. Úgy minden lépésnél elhallgat az egyik. Most azon gondolkozok, hogy a hidegtől nem lehet valami kontakthiba?
2013. jan. 5. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
ahoz nagyon hidegnek kell lenie a zsebedben ( olyan -100c alatt
2013. jan. 6. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem,hogy másikkal próbáltad e.

A belső érintkezők ritkábban hibásodnak,inkább a füles jack dugónál a vezeték törik meg.

2013. jan. 6. 09:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Így hogy jó volt, ki se próbáltam másikkal. Egyébként a fejhallgató amit használok, nincs 2 hónapos. Kétlem hogy meglenne törve a kábel.
2013. jan. 6. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!