Játékok letöltése android telefonra?
Figyelt kérdés
Hamarosan veszek egy ZTE Blade 3 - telefont, most arra gyűjtök, és érdeklődnék arról hogy mennek e rajta játékok? (Úgyértem kompatibilis velük, meg akadnak-e rajta?)
Mondjuk ezek a játékok kellenének: Gta 3, Fruit Ninja, Pou stb..
Ez lesz az első érintős telóm, szóval ne ordítsátok le a fejemet légyszi hogy nem tudom..
2013. jan. 5. 17:51
1/5 anonim válasza:
Ez a mobilaréna tesztjéből van.
" Játék esetén már bőségesen redukálódik a helyzet, mivel egy egyszerű Angry Birds ugyan még könnyedén fut, a közepes nehézségű 3D-s grafikával rendelkező game-ek azonban jelentősen akadozott eredményt hoznak."
Amúgy jó kis készüléknek írják.
2/5 anonim válasza:
!!Szerintem!! az 1Ghz es procival, és az ugyancsak gyengusz 512es ramjával nem 3D játékokra való, ugyanakkor jó alsó-közép kategóriás telefon (első érintősnek, és androidosnak meg pláne), az ár-érték aránya pedig egész jó!
3/5 A kérdező kommentje:
1Ghz proci gyengének számít? :o
Akkor tudtok mondani olyan telefont ami olcsóbb, de futnak rajta rendesen a játékok?
2013. jan. 5. 18:29
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez így nem igaz, elvégre az Xperia playnek a CPU-ja és a memóriája is ugyanennyi és akadás nélkül futnak rajta az olyan játékok, mint a Modern Combat 3, ami sokkal komolyabnak számít mint a gta3. Szerintem nem lesz a játékokkal semmi gond és nyugodtan vedd meg.
5/5 anonim válasza:
És ha már a 3D játékoknál tartunk, nekem wt19i-m van, ami ugyanezekkel az értékekkel rendelkezik és nekem a gta3 egyszer sem akadt meg, sőt még a wild blood se aminek sokkal nagyobb követelményei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!