Sekton SX kérdése:
A Google Playről mért nem tudok letölteni játékokat?
Figyelt kérdés
Xperia x8-am van és sok alkalmazás van ami tetszik de a Google Play mégis azt irja hogy nem kompabitilis a telefonom .... akármire megyek semmi még a leggagyibb , legvacakabb apk sem kompabitilis ..100% hogy nem a telefonnal van hiba mert a tesztek szerint több helyről is értesítettek hogy az adott programok működnek x8-on!2013. jan. 5. 17:31
1/4 anonim válasza:
nem elég jó a telefonod ahhoz az alkalmazáshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
ehh...de igen elég jó hozzá a telefonom ...ha nem lenne akkor nem próbálnám ..valamint több ismerősömnek is fut rajt az apk és a tesztek szerint is futnak . nekem az a problémám hogy nem ismeri fel a készülékemet valamiért.
2013. jan. 6. 13:11
3/4 gergo706 válasza:
Xperia X8-on nem fut a Google Play csak az Android Market!
4/4 anonim válasza:
gergo706
Ez így nem igaz, nekem is X8-am van, Google Play-jel. Úgy igaz, hogy stock rendszerrel nem Google Play, hanem Android Market, bár magyar vonatkozásban nincs különbség, nem is értem, miért kellett ezen fennakadnod.
Hogy miért nem tudod őket letölteni, nem tudom.
Ha főzött ROM-od van, próbáld meg újra felflashelni a GAPPS-t, akkor elvileg frissül a Google Play is (reméljük nem feltelepít még egyet).
Ha nem, akkor töltsd le valahonnan az .apk fájlját az alkalmazásnak, és telepítsd egy fájlkezelővel a telefonodon. Más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!