T-mobile részletfizetés nem fizetése?
Szolgáltató függő. De mivel nem te vagy a szerződött fél, őrajta fogják(ha tudják) behajtani.
Szerintem, inkább add el, mert még a végén kitalálja, hogy ellopták tőle a telefont, ha már így átvert.
És még neked kell bizonyítanod, hogyan került hozzád a telefon. Pusztán jó tanácsként mondom.
Törvény szerint, szerződést kellene írni adás-vétel kor, ez értéktől is függ. Azt hiszem 20 ezer Ft felett kötelező. Persze a gyakorlatban nem így van. A szolgáltatónak egy érdeke van, ne érje őt veszteség. Sajnos nincs jelentősége, hogy nálad van minden papírja és tartozéka.
A bevett "gyakorlat", a szolgáltató a rendőrség segítségével keresi meg a telefont. A rendőrök viszont lefoglalják az ügy tisztázása végett, te meg tegyél tanúvallomást. Nem akarlak rémisztgetni, bár tudom sikerült. Se pénz, se telefon ne legyen, és még te magyarázkodj nem túl kellemes.
Tudom nem szeretnéd eladni, gondolom, jó áron sikerült megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!