Jó ez a telefon?
Sziasztok!
15 éves vagyok. Nekem úgy minden félére kéne a telefon. Fontos hogy tudjak rá tölteni Pout. Nekem ez mennyire ideális? [link]
vedd meg az xperia u-t.
Messze.a legjobb ennyiért...
előfizetéssel.
LOL.
itt nálunk feltöltősen 90000 ft. Függetlenül pedig 100-110.
Namost gondolom a kérdező nem véletlenül nézett ki magának egy 50000-es telót.
Most akkor mondj 50 körül olyat ami független és tud minden különlegeset.
-.- én nem fogok veletek veszekedni.Ebből is látszik, hogy milyen emberek vagytok ti, magyarok. Én székely vagyok és bár ti nem veszitek észre, az emberben mindig csak a hibát keresitek. Kicsit gondolkodjatok el, kedves kötözködők hogy mi lenne ha esetleg elmondanátok a véleményetek, és a kérdésre válaszolnátok nem arra hogy én mit irok és mit nem, mert ez a kérdezővel szemben pofátlanság kicsit... ezért van a privát üzenet, ugye...
kérdező : itt 50 ezer forint ha jól számolom 725 lej, amivel itt xperia ray-t veszel ha kicsit jobban megkeresed hogy honnét... de például az egyik oszt. társam ennyiért galaxy s 2-t ad el...
tehát elnézést, ha valamit rosszul számoltam vagy esetleg nálatok nem igy van. ezeket az árakat tisztán irtam, vagyis bármilyen előfizetés vagy kártyás csomag nélkül.
"-.- én nem fogok veletek veszekedni."
Én inkább vitatkozni akartam...
De ez inkább az elfogytak az érvek tényállása.
Írd le inkább, hogy nem tudsz egy mondatban azt kész...
"kérdező : itt 50 ezer forint ha jól számolom 725 lej, amivel itt xperia ray-t veszel ha kicsit jobban megkeresed hogy honnét... de például az egyik oszt. társam ennyiért galaxy s 2-t ad el..."
Magyarul ajánlasz egy 2011-es tipus és egy használtat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!