Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek erdemes mar...

Szerintetek erdemes mar iPhone 3-at venni? Er meg valamit? :D

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jan. 4. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg zene hallgatásra. Haverom 9k ért szerzett egyet, talán annyit megér. Vagy mégsem.
2013. jan. 4. 14:23
 3/6 BreezyArt94 válasza:
Erdemes mar? Inkabb erdemes-e meg :D es amugy nem mert sok bosszusagot fog okozni. Ez mar olyan mint a ps2. Pl mivel keves benne a ram, es ha belepsz ipodba, de kilepsz akkor azt tarolja a memoriaban, es ha utana belepsz a netbe, egy ido utan kidob. Most neztem h nincs fb progi mert nem 4.2-tol rakhato fel. Nagyon nagyon lassu, stb. Inkabb vegyel vmi ujabb telefont annyiert
2013. jan. 4. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! 3-as valaszolo, ugy is ertettem hogy meg, csak elirtam :P
2013. jan. 4. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy melyik 3-masat.

Van az iPhone 3G amit 2008-ban adtak ki, 412Mhz-es ARM procival, és 128MB RAM-mal, és van az iPhone 3G S, ami az iPhone 3G gyorsított verziója, fejlettebb, 600Mhz-es procival és dupla annyi, 256MB RAM-mal, jóval gyorsabb grafikus vezérlővel, amit 2009-ben adtak ki.

Az iPhone 3G-t nem érdemes venni mert nagyon lassú, és legfeljebb IOS 4.2.1 megy rá, viszont az alkalmazások nagy része már frissebb IOS verziót igényel, ezért max akkor érdemes venni, ha valakinek ez az első érintős telefonja, és még nem tanult meg rá vigyázni viszont iPhone kell neki,vagy egyébb okokból, de mindenképp 30 ezer Ft alatt.

A 3 G S már más tészta, jóval gyorsabb mint az iPhone 3G, és támogatja a jelenlegi legfrissebb IOS verziót(6.0.1, bár vszinű IOS 7-et már nem kapja meg)

Lényegében az iPhone 3G S már kapható 35-40 ezerért normális állapotban, elég jó belépő szintnek ha iPhone-t akarsz, viszont érdemes jól átvizsgálni hogy lett-e szerelve, illetve letiltás ellen.

2013. jan. 5. 23:11
 6/6 Mobilmass válasza:
Szerintem érdemes!Most vettünk(2013.09.24) a páromnak egyet de simán mükszik fel van törve így mindent rá lehet rakni ingyen!Van ahol kicsit lassabb de ugyanazt meg tudja csinálni mint a Sógorom xperia solája jó az jobb modernabb de drágább is!bár az iphone 3g sem olcsóbb dobozában szép állapotban így volt 30-e 3gs az 40-körül van most de a családban van 3gs-is de a 3g nem sokkal lasabb mint a 3gs! Szoftver a 4.2.1 azt hiszem az az utolsó amit kiadtak rá de nagyon jó de ha fel van törve akkor sokmindent lehet vele csinálni!Mivel nekem is iPhone-om van így a páromnak is kellett (5-ös) samsungot cserélte le de nagyon meg van vele elégedve a 3g-vel azóta azt myomkodja:-D
2013. szept. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!