Saját szám megtudása. Hogyan?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem a telefonszámomat, a simen nincs pénz. Hogy tudnám megtudni mi a saját számom? nokia 5200-ám van.2009. aug. 26. 19:47
1/26 anonim válasza:
ha meg van az amiben a sim kártyád benne volt ott meg találod a számodat.
2/26 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, az ingyenes, és meg tudják mondani a számot. Legalább megtudod, hogy a számod él-e még, mert egy év után letiltják. Ha él a szám (Pl. tudod hívni az Üf-ot), akkor a telefonszám ismerete nélkül kóddal is lehet tölteni rá pénzt! Részletek a feltöltő kártyán.
3/26 A kérdező kommentje:
ez számomra nem jó megoldás mert kint vagyok egyiptomban és innen 700forint egy magyarországi hívás, így ügyfélszolgálatot sem tudok hívni.
2009. aug. 26. 20:00
4/26 anonim válasza:
Írd be a telefonba :
*121#
(vagyis : csillag121kettőskereszt)
... és nyomd meg a hívó gombot.
Erre kiírja a SIM-kártyád hívószámát! :D
5/26 anonim válasza:
üsd be:*#0000# elég sok mindent kiír.hátha a számod is.a régi nokiáknál működött.
6/26 A kérdező kommentje:
sajnos egyik kód se működik
2009. aug. 26. 20:50
7/26 anonim válasza:
Bocs az offért! Most olvastam a hozzászólásokat, és a 20.11-es válaszolónál a pont! Kipróbáltam, működik! :D Köszönöm az ötletet!
8/26 A kérdező kommentje:
de azért kösz, mindenki megkapta a felpontot, mert segíteni próbáltatok:)
2009. aug. 26. 20:50
9/26 anonim válasza:
20:11 vagyok
Pedig ez a kód (*121#) minden telefonon működik, Nokiákon is!!! :[
10/26 A kérdező kommentje:
sajnos nekem azt írja ki, hogy kérés sikertelen. talán mert vodafonos a kártya?
2009. aug. 26. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!