Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen rossz a 2.3-as...

Miért ilyen rossz a 2.3-as Android?

Figyelt kérdés

Lefrissítettem a SonyEricsson Xperia X10-es telómat 2.1-ről 2.3-ra.

- Az eddig használt programok 30-40%-a lefagy és elnézést kér, hogy leállt.

- Az E betűt, ha hosszan nyomom (az É betűt szeretném előcsalogatni) folyamatosan a T betűt nyomogatja.

- Az ALAP ébresztőóra, ha töltőn van, leáll (nagyon vicces...)

- A felülről legördülő ablakot kétszer, háromszor kell lesimogatnom a helyéről, mert alig reagál rá.

- A régi Androiddal felvett videók akadnak.

- Eddig soha nem kellett az akkumulátort kivenni fagyás miatt, mióta új az Android (két hete) azóta háromszor kellett kivennem, mert újra sem indult.

Nem csak nekem vannak vele bajok. Ezek javíthatóak valahogy? Vagy csak akkor, ha főzött rommal megoldom egy újabb verzió felrakását, ami gondolom szintén nem megoldás, mert azokba is vannak bajok. Meg nem is értek hozzá, értelmes leírást teljesen kezdőként meg nem találtam, így nehéz neki állni. Valaki tapasztalat?

2013. jan. 4. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a hiba benned van,vagy valamit nem jól csináltál. Ha gyári progival hivatalosan frissitettél ilyen problémák nem lépnek fel.
2013. jan. 4. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
mert régi. meg android...
2013. jan. 4. 09:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló: Te mit használsz? Hogy bennem keresed a hibát. Milyen Androidod van? Gyárival csináltam mindent és ezek a problémák vannak. Előző rendszer rendesen ment, de érdekes...
2013. jan. 4. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinálj egy gyári visszaállítást. Frissítés után amúgy is érdemes megtenni. Ha tiszta lappal indul az új rendszer akkor nem szoktak előfordulni gubancok.
2013. jan. 4. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom, veszteni valóm sok nincs...

Ma kiverte a biztosítékot, hogy nem keltett fel a GYÁRI ébresztő.

2013. jan. 4. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!