Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsug galaxy mini 2 miért...

Samsug galaxy mini 2 miért nem nyitja meg a citatum idézetes oldalt? Mást betölt, csak annak ír 404-et.

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Link?
2013. jan. 4. 00:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem megnyitja.

Milyen böngészőt használsz?

2013. jan. 4. 00:05
 3/5 A kérdező kommentje:
hát, csak rámegyek a menüben lévő google-ra, beírom, hogy citatum, rámegyek az elsőre, és pár dolgot így kiír, de amúgy 404-A kért oldal nem található...
2013. jan. 4. 15:20
 4/5 anonim válasza:

Be van kapcsolva a neted egyáltalán?

Nekem is gond nélkül megnyitja. Esetleg kapcsold ki, majd be. Ezzel kiütheted az esetleges hibákat. Próbáld ki.

2013. jan. 5. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze, megy a net. Úgy sikerült megoldanom, hogy az Opera-t letöltöttem a Play áruházból. Bejön egy ablak, és ha megnyitásnak az Origot választom nem jó, viszont ha az Operát igen...
2013. jan. 5. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!