Aki látott már Nokia Lumia 610-est! Nagyon észrevehető hogy a kijelző csak 65 ezer színű?
Figyelt kérdés
számomra jó telefon lenne, nem tudom miért kellett egy ilyen kijelzővel ellátni2013. jan. 3. 21:30
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Sokkal fakóbbak a színek rajta, a fehér kékes,
a fekete szürkés.
3/7 A kérdező kommentje:
első, a 710-eset már nem árulják, pedig az még jobb lett volna :S
második: köszönöm
2013. jan. 3. 23:05
4/7 anonim válasza:
jha h te szolgáltatónál veszed és nem függetlenbe igaz?
5/7 A kérdező kommentje:
igaz, függetlenbe egy vagyon lenne
2013. jan. 4. 12:35
6/7 anonim válasza:
Nem tudom. Haveromnak 610-ese van. Nekem nem tűnt fel hogy 65 ezer színő. Szerintem, jó a kijelzője. Szép éles képe van. De akkor már miért nem veszel egy 800-ast. Az szerintem jobb. Az a baj a 610-el, hogy vannak appok amiket le se lehet rá tölteni a hardveres képességei miatt. Mivel írtad, hogy 710-est nem lehet kapni, ezért ajánlom a 800-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!