Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Sony...

Mi a véleményetek a Sony Xperia tipo készülékről? Azt hallottam róla, hogy az érintőképernyője 1 hónap után érzéketlenné válik, ez tényleg így van?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
egyet mondok nekem most sony xperia telom van de SOHA ismétlem SOHA többet nem veszek Sonyt. én nem vennék a helyedben
2013. jan. 3. 21:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi a baj vele?
2013. jan. 3. 21:43
 3/12 anonim válasza:
Nekem Sony Xperia P van, jelenleg semmi gond vele.. :)
2013. jan. 3. 21:54
 4/12 anonim ***** válasza:
2hete van tipom, eddig ugyanúgy működik , mint amikor megvettem
2013. jan. 3. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
a siralmas sony firmware ami rajt van az aksi egy kaki egy fél nap alatt lemerül. lassú. sorolhatnám reggelig.
2013. jan. 3. 23:42
 6/12 Mikey1988 ***** válasza:
100%
Ha alacsony árkategóriás Android mobil kell, akkor figyelj oda, hogy a legminőségibb ilyen készülékeket a Sony gyártja. ;) Ha azok sz@rak egyesek szerint, akkor a többi hasonló árú Android milyen lehet!? :D
2013. jan. 4. 08:47
 7/12 anonim ***** válasza:
igen ez is igaz de attól még csalódás a telefon sokkal többet vártam tőle
2013. jan. 4. 08:48
 8/12 anonim válasza:
100%

Fél nap alatt csak akkor merül le, ha folyamatos használatba van... Hívás, üzenet, játékok, képek, videók, alkalmazások stb...

Egyébként több napig is bírja..

Sajnos az összes okostelefon ilyen. Mikor egyszerű telefonról átváltottam okosra, Én is meglepődtem, de a környezetemben MINDENKIÉ ilyen gyorsan merült, MÁRKÁTÓL FÜGGETLENÜL...

2013. jan. 4. 09:32
 9/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok: És még akkoris túlzás a fél nap... Maximum a nap végére lemegy 15% körüli értékre, amit már nyilván célszerű feltölteni..
2013. jan. 4. 09:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden okostelefon gyorsan merül, és én sony tulaj vagyok, és az szinte biztos, hogy legközelebb is azt veszem, nagyon meg vagyok vele elégedve.

És mellesleg az xperia tipo a legjobb a kategóriában, szóval ez annak a válaszolónak szól, aki elégedettlen, hogy túl nagy az elvárása.

2013. jan. 4. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!