A HUAWEI márka mostanában fellendült, de megbízható is?
Figyelt kérdés
Most szeretnék egy ilyen telefont venni (y200) kíváncsi lennék a véleményetekre, valamint akinek a márkával vagy a típussal is van/volt dolga véleményt erről a telefonról. Köszi :D2013. jan. 3. 20:46
1/18 anonim válasza:
Felejtsd el...
Xperia tipo-t vegyél inkább.
Jó lenne az y200 is, ha nem spóroltak volna a memórián.
2/18 A kérdező kommentje:
de hogyha azt nézzük hogy telenornál 20000 ft-ért megkapom ami igen jó ár ahhoz képest miket tud
Nekem leginkább wifizésre és zenehalgatásra kéne tehát nincs szükségem a gigantikus ramra
így azért szerintem nekem megérné nem?
2013. jan. 3. 21:01
3/18 anonim válasza:
25-ért már nincs náluk az xperia tipo?
Messze jobb nála...
5/18 anonim válasza:
nekem huawei y200-am van, es eszmeletlen jo! :) A tudasahoz kepest tok olcso, kar, hogy keves a memoriaja. fulhallgatot kulon kell venni hozza.
6/18 anonim válasza:
Xperia tipo messze jobb nála...
7/18 anonim válasza:
Jó az Y200, de a Tipo tényleg jobb. A Blade III meg még jobb.
8/18 anonim válasza:
Nekem g300 van és imádom..:)) Haveromnak y200.az is rohadt jóó..nekem annyi bajom van vele..h széles az alja..de ez semmiség az xperiákat nem szeretem alapból.
Remélem te is a Huawei csapatot fogod erősíteni..:D
10/18 anonim válasza:
Azért a Tipo sokkal, jobb, mint az y200, még akkor is, ha valamiért rühelled a Sony-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!