Lehet wifi nélkül facebook a telefonomon?
11/20 A kérdező kommentje:
Régen az ez előtti telómon a 0.facebook volt, és ki is volt írva a t-mobile oldalára a neten, hogy x. hónaptól megszűnik a 0.facebook és tényleg nem jött be.
most is beírom, hogy 0.facebook.com és azt írja, hogy "A böngésző nem tudja betölteni az oldalt, mert nincs internetkapcsolat"
a facebook kezdőlap alján ott van hogy mobil(kis kék betűkkel),rámész,amikor betölt az oldal ott lesz szép nagy betűkkel hogy alkalmazás beszerzése,rámész,kitöltöd és kapsz egy sms-t a telepítéshez,annyi hogy mindig legyen a mobilodon min300ft mert az alatt nem működik de nem von le pénzt
2013. jan. 3. 20:45
Nem évek óta vagyok a Facebookon, nem tudtam ilyen esetről. Mobilnet nélkül nem fog működni. Minden le van írva a T-Mobile oldalán.
2013. jan. 3. 20:47
Nekem a Facebook alkalmazás netforgalmáért fizetni kellett. Ha a böngészőből nyitottam meg, ingyenes volt. 15 Ft egyenleg alatt nem működik. Világosan le van írv a linkelt oldalon. Honnan a 300 Ft?
2013. jan. 3. 20:48
15/20 anonim válasza:
Nekem is androidos telefonom van, de nem tudom hogy kell letölteni a facebook alkalmazást. tudna valaki segíteni?
2013. jan. 3. 21:16
16/20 anonim válasza:
Helyesbítek: letöltöttem, és azt írja, hogy aktiválja magát. Viszont nincs külön ikon neki az alkalmazásokban, hanem az interneten megkeresem, és úgy tudok felmenni.
2013. jan. 3. 21:19
17/20 A kérdező kommentje:
Én a play áruházban töltöttem le(wifin keresztül) és ha letölti és telepítve van, akkor a menüben meglesz az ikonja amit ki lehet rakni akár az asztalra is, ahonnan wifin keresztül el lehet érni.
18/20 anonim válasza:
letöltöttem, de nálam nem mutatja :S
2013. jan. 3. 21:45
19/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom.. van elég helyed a telón? Nem írta ki letöltés közben hogy nincs elég memória? Ha nem akkor az alkalmazásokban keresd meg ott lesz az ha letöltötted :)
20/20 anonim válasza:
én nem tudom milyen telefon ez. elvileg minden úgynevezett "okos telefonon" már gyárilag rajta kell lennie a facebook, twitter stb.. alkalmazásnak...
visszatérve a kérdésre. mobilnet nélkül, kizárt hogy felmenj a netre :DD
szóval szerezz be a telefonodra mobilnetet és utána már menni fog. ha meg a facebook alkalmazást nem jeleníti meg a telefonod akkor: --> böngésző --> m.facebook.com :)
de ha nem akarsz fizetni akkor csak wifiről menj rá fel! :D
ui.: t-mobilnak nem mindenhol van 3G, hspa net. én falun lakom és szenvedek az edge kapcsolattól. -.-"
2013. jan. 5. 05:38
Kapcsolódó kérdések: